Nye ladeporter.

Vi mikrolodder alt mulig...

Om du har en bluetooth-høytaler du er glad i, eller dyre hodetelfoner med en ødelagt USB-port, så fikser vi det. Vi skifter også ladeporter på Apple-proukter som iPad og iPhone og Macbooker. Her må man påregne at vi bestiller deler, da det er umulig å holde et lager på ikke-standardiserte deler for en liten bedrift som oss.. Leveringstid er fra 1-2 uker.

Vi driver også med datagjenoppretting på minnepenner og mobiltelefoner. Her kan du se litt av det vi driver med utenom spillkonsoller og mobiler.

Spillkontrollere

Vi får ofte inn spillkontrollere, og selv om disse er relativt billig, kan det absolutt lønne seg å få de fikset. De vanligste feil er såkalt «drifting» hvor den analoge joysticken er skadet og beveger seg selv. Vi gir kvantumsrabatt for alt over 1 kontroller. Prisen begynner på 300 for 1 stk Joycon, mens 2 stk blir 500.
For PS4 kontrollere er det henholdsvis 400 for 1 og 700 for 2.

Vi fikser drift
Reparere spillkontrollere
Ps4 Controller Golden

IPX-antenner

Antenner finnes i de fleste trådløse produkter. Når antennen skal løsnes hender det at alt kommer med. Vi har disse i alle mulige størrelse og anser dette som en enkel fiks i de fleste tilfeller. 

Ladeporter

Ladeporten er livsgrunnlaget for enhver oppladbar dings. Det er fantastisk å ha trådløse ting, og slippe å være bundet av stikk-kontakter. Men det har sin pris. Dårlig design, uhell og uaktsom bruk, gjør at de ofte blir ødelagt, mens produktet ellers er i tipp-topp stand. Vi fikser ALLE typer kontakter til ALT som kan lades. Til og med ødelagt ladekrets kan forbigås og gi nytt liv i dingsen.

Bytte av reléer til et kretskort for bil. Kundes diagnose.

Reparasjon av brudd i flex-kabel til DVD-spiller.

Restaurering

Vi jobber gjerne med større komponenter. Her er en lyskontroll-krets som hørte til et utendørs boblebad. Litt one-of-a-kind opplegg med anonymisert IC. Kraftig korrodert, men fikk vekket den til livet igjen etter litt møysommelig arbeid.