Generelt om priser

I de fleste tilfeller kan vi gi fastpris. I andre tilfeller kan vi ikke estimere pris før vi har feilsøkt, da feilen kan være kompleks, eller symptomer kan skyldes ulike feil. Dette gjelder f.eks i tilfeller hvor ting ikke starter, det krasjer, eller henger seg opp. Har du derimot et dårlig batteri eller en skadet port, så er det fastpris. I stor grad er prisen definert ut i fra arbeidstid, kompleksitet og verdien av deler. Sjekk lenkene under for priser.

Pakketuilbud! Oppgrader og fiks treg og bråkete PS4 - Ja, i 2024.

Hva med å gi nytt liv til din PS4 Pro?
PS4 er fortsatt en kjempegod maskin og kan gi mye spillglede videre.
Ikke alle føler Ps5 og XBox Series X\S er det helt store spranget, og at det er verdt de 6-7000 det koster. For å virkelig utnytte nyere maskiner må skjerm ofte følge med i oppgraderingen for å få 120 hz og HDR. Dermed kan man godt si noen tusen til. Ofte blir det bare til at man spiller de samme spillene uansett (Fortnite, Minecraft, RoBlox etc.).

Vi får inn mange PS4 (og PS3 for den del) og det samme går igjen: treg respons i system, overoppheting og høy viftelyd. Dette skyldes i hovedsak feil på harddisk, mye støv i maskinen og termisk pasta som har skilt seg.

Vi tilbyr nå en svært gunstig oppgraderingspakke som inkluderer full rens utvendig og innvendig (ja, hvert vifteblad blir vasket), installasjon av ny 1TB SSD harddisk, samt at vi legger PTM7950 som varmeoverføringsmateriale på hovedprosessor. 
Dette gjør maskinen både maksimalt responsiv og stillegående. PTM7950 er vår nye go-to for ultimat kjøling av prosessorer og grafikk-kort. Stoffet er  et faseendringsmateriale utviklet av Honeywell og vil aldri skille seg, eller tørke ut, slik vanlig termisk pasta alltid gjør etter en stund. Derimot har man dokumentert at ytelsen sakte men sikkert bare blir bedre og bedre med PTM7950 fordi det flyter inn i kriker og kroker for hver gang maskinen blir varm. 

SSD-disken vi bruker er en 1 TB PNY CS900 som har en verdi på rundt 900,- Vi installerer selvsagt systemet på denne ved installasjon.

Alt dette til 1500,- kroner pluss evt. porto.
Det er også mulig å oppgradere til PTM7950 ved hvilken som helst annen rens eller reparasjon. Pris er
150,-